Taxi Texel

Taxi reserveren op Texel

Wilt u graag een Taxi op Texel reserveren? LimoTaxiTexel is dé taxi op Texel. Met onze reguliere taxi kunnen wij tot wel 5 personen vervoeren. Door onze uitstekende service kunnen wij uiterst snel bij u op locatie zijn. Het is ook mogelijk om onze taxi te reserveren op een door u aangegeven dag, tijd en locatie. Dankzij onze ruime ervaring zorgen wij voor maximaal comfort, scherpe tarieven en zijn wij inzetbaar voor diverse gelegenheden.

LimoTaxiTexel biedt u uitgebreide mogelijkheden wat betreft bestemmingen, zowel op het eiland als op het vaste land, we zijn te allen tijde flexibel. We hanteren zeer scherpe tarieven en bieden u diverse betaalmogelijkheden om u zoveel mogelijk gemak te bieden.

Naast onze reguliere taxi, bieden wij u de mogelijkheid om uw taxirit om te zetten naar een VIP taxi ervaring. Uw taxirit wordt dan uitgevoerd met een exclusieve limousine waarbij vele extra’s mogelijk zijn! Heeft u vragen of bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Met onze luxe auto’s reist u bijzonder comfortabel. Heeft u een taxi nodig op Texel of omstreken? Bel ons op +31 6 – 30592603 of vul het onderstaande reserveringsformulier in. Wij staan voor service, stiptheid en comfort!

Taxi Texel

Boek uw Taxi op Texel

Wij bieden vele voordelen

Neem contact op met dé taxi van Texel

Neem direct contact met ons op en ervaar de kwaliteit en zorgzaamheid van LimoTaxiTexel. Wij zorgen ervoor dat u veilig en uitgerust aankomt op uw gewenste bestemming. Daarnaast zijn wij perfect inzetbaar voor feesten, bruiloften, veerhavenvervoer, dagtochten, uitjes of andere gelegenheden. Wij helpen u graag verder.